Wednesday, 5 September 2012

shark keluar dari akuarium ( kembali kelaut) ^_^

testing2! one, two, three! hehe...

assalamualaikum.....hey guys! huh! long time not see kn..... tu dia! berhabuk bersawang bagai dah blog aku.... dekat 3 bulan rasanye blog aku nie sunyi sepi xde sebarang kabar.... cam hilang kne telan bumi jew kan..hahaha.... sorry sgt2 geng sbb hilang senyap mcm tu jew.....actualy aku ada jew nie...sihat alhamdulillah just ada masalah ckit yg membuatkan aku perlu utk stop ber"blog" nie....hehe :') eh! sebelum pape,rse nye mmg da lambat sgt2 pn nk ucap slamat hari raye kn....da 19 syawal dah pn....tp xpe..aku tetap nk ucap gak....blog aku,suka hati kau la...hehe... =p relax r..raye kn sebulan..hehe....disini saya mohd nazirul afandi b. jaafarudin nk mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI and saya bagi pihak keluarga saya nk mintak ampun maaf la klau kami ada wat pape salah,terguris hati ke,tercalar kn kreta kowg ke,terngorat awek kowg ke n ape2 TER je lagi lah kn...mintak di maafkan la ye...so kita 0-0 la ok...xmo de simpan dlm hati nie ok kwn...:)


ok2....now sambung balik story pasal blog nie.....insyaAllah klau xde pape halangan pas nie aku akan try untuk update blog aku mcm biasa...mcm sebelum nie la...dlm 3 bulan aku x update blog nie aku ada mcm2 story nk share ngan kowg tau....xpe2...pelan2 kayuh....next post aku akan story kt kowg ok....

for now,aku nk share story raya aku....nie ada pic yg aku snap time raya hari tu.....tema famly aku tahun nie warna HIJAU PUCUK PISANG...hehe..sbenar nye aku mane la suka wane hijau nie..cam pelik jew kt mata aku....sbb aku kn obses ngan wane biru...tp this year punye raya...time aku ngah jlan2 ngan famly aku cari baju raya kau bole tertarik pulak ngan wane hijau tu...wane die lembut jew...best je mata kau tgok...
so aku pn pilih la nk wane biru...so 1 famly aku pn ikut la wane hijau tu....sbb..tahun nie aku sponser 1 famly aku nye baju raya...hehe...baik kn aku.... =p

bukan stakat famly aku nye baju raya jew aku sponser...baju buah hati aku pn aku bli kan skali tau....baru la sama...walaupn pagi raya x dapat raya sme2....tp aku puas hati ble die pakai baju yg aku bli utk die pagi2 raya tu....walaupn sekadar gambar :')

dah..xmo sad2 la...nie pic nye...hope u guys enjoy it! ^_^

yeah! kwn aku yg 1st dtg serang uma aku.. :)
famly aku...aku jew xde..sbb aku yg snap kn pic nie..hehe

anak fruit aku..amar ruzaini..mkn jew kje die... =p
pandai lak dak kcik tu wat "peace" =="


yup! that me with my father. Mr.Jaafarudin
p/s:xde kompromi..walaupn kulit lain2 die mmg sah  ayah kandung aku wei! haha
amar,fendy,arif


bukan senang nie nk suh die duk diam2 cam gini... =p
pic nie kau tgok cam iklan colgate pn ada gak =="


nenek ngan cucu...huhu
anak fruit aku tu rupa sbijik cam aku time kcik2..cuma die tembam jew la..




nampak cam geng kn? padahal hari2 aku gado ngan die nie..haha
lalalala~ membajetkan dri depan cermin jap pagi2 raya huhu

my mom with my sis....:)











time nie open house kt uma pakcik polis...lalalala~




that all la aku rasa....mls pulak nk tulis caption kt sume pic tu..hehe....ok..insyaAllah dlm 2 3 hari lagi aku update somthing utk kowg k...just wait......

p/s:this post 4 u.....sy da kotakan janji sy :')

2 comments:

  1. Lama kita tunggu . Thanks kotakan janji awak . Kita sayang awak :) Tersenyum2 kita baca post nih , hehe <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..most welcome syg..t kita nak upah!! :)

      Delete